Blivande Whatstone fru 14/12

Möhippa för bästa svägeska J to be. Om en vecka smäller det.
I helgen har vi haft möhippa för J efter alla konstens regler: överraskning, utklädnad + alla i rätt ålder från båda sidor släkten (saknade en viktig person dock, E, men det va omöjligt att få loss alla samtidigt)
 
 
Först blev det en överraskning i omklädningsrummet på jobbet. Sedan åkte vi mot konditori i Vadstena där hon fick baka en tårta tillsammans med konditorn. Efter det så landade vi och kollade in hennes lya. Därefter till Restaurang och hon valde kängurufile (!) på menyn. Sedan avnjöt vi den goda tårtan med kaffe i lyan igen. Trevligt folk och mysig eftermiddag/kväll!
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
josefin

Tack Maria, och alla ni andra som var med. Jag hade en så rolig eftermiddag/kväll med er! Vi ses alla snart igen, på lördag!! Inte långt kvar nu! :)

Svar: Tack själv:) Kan inte tänka mig nån bättre att hålla möhippa för- toppenhumör trots att du jobbade kvällen innan- samma dag- dubbelpass dagen efter:)
Livetipastell

2013-12-09 @ 10:55:01
Anne

Ni ser ut att ha haft jättetrevligt och mysigt och gott! Känguru? Mycket speciell mat för Josefin denna veckan: känguru, grodlår och vaktel!!! Vart ska det sluta?

Svar: Ja:) vad ska jag gömma i bröllopstårtan för nått exotiskt tro:D haha
Livetipastell

2013-12-09 @ 10:58:29


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

livetipastell.blogg.se

Pyssel, Bak och DIY .. Allt i pastell såklart!

RSS 2.0