Fått bilderna från...

... fotograf Emelie Petré
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det är helt omöjligt att inte vara supernöjd! Stort tack Empan!!! Du är bäst:)

4H-gården i Björkö

 
Länge sedan jag red och sadlade en häst- glada vi fick lite hjälp med det. Detta är fina Tindra som vi fick låna för ponnyridning. Hela gården va supermysig och vi kommer garanterat åka tillbaka dit.
 
 
 
 

Hörnet

Fick lära oss från kocken på Hörnet i Vadstena att man tydligen har kycklingbuljong i många kötträtter. Tom fick en allergisk reaktion av Entrecote med rödvinssky :O De hade haft i kycklingfond i skyn. Trist. Vi slapp betala hans rätt iaf. Är det någon som är insatt? Ska man behöva oroa sig eller förvarna kocken om kycklingllergi när man beställer in en kötträtt?
 
Lea sover hos sin farmor och farfar ikväll- Svantekusinen är här på besök och snusar i sovrummet- men räknar med att få sova hela natten.
 
Imorgon bär det av mot 4H-gård och titta på djur med Vicko & Ante.
 
 
Lea och Svante har så kul ihop. Igår va vi i skogen och kikade efter rådjur.
 
 
 

Kalasgott...

... med middag och efterrätt hos Danne & Josse. Vi fick den oförskämt goda pastarätten som Josse hade på sin 3-rätters senast. Jag åt tills jag skämdes. Sen blev det glass och frukt och movietajm på ovanvåningen med en sockerspeedad Lea. Vi såg "The Bible" 1a avsnittet på svtPlay. Som faktiskt va bättre än jag trodde - både innehåll och skådespeleri.
 
 
 

Vårblandning från partylite

MUMS
 
 
 
Nu är bara frågan vilken doft man vill börja med:)

Sakta...

... men säkert så tar Leas kök form. Här är rattarna till spisen och ugnen. De är målade för hand av dessa träfärgade dörrknoppar.
 
FÖRE:
 
 
EFTER:
 
 
De ska såklart gå att vrida på för att inte spoila det roliga för barnen.

Kaffe...

... i solen medan lillan leker. Fick en ny Starbucks termosmugg av svärmor och svärfar när de kommit hem från Amerikat. Snygg och hållet kaffet varmt minst en timma. Dessutom spiller man inget och den är därmed barnsäker:)
 
 

Här är anledningen...

... till min pysselformsvacka för er som inte visste. Trött som en gammal gnu de senaste 3-4 månaderna. Jag är gravid i v 20 med lillasyster till Lea. Spännande tider:)
 
Tack till Gud som ser till att detta lilla underverk får allt den behöver för att växa och utvecklas.
 
 

Sötaste...

... Kusin Svante är på fortsatt busbesök hos oss. Sista natten och kvällen så vi ska mysa järnet. Idag har vi varit i simhallen, ätit på Burger King och på kvällen har vi grillar gokött! Imorgon kommer pappa Johannes och hämtar busfröet.

Måste säga att låtsas2barnsmammalivet har passat mig bra hittills. Bra träning. Men har ju haft Josse och barnens far/mormor på besök också i dagarna- såklart det är enkelt när man är många vuxna.

Lugna dagar

Inte lugna som i lugnt tempo. Utan lugnt med pyssel. Har införskaffat det sista som behövs innan slipning och målning av Leas kök. Fast ska nog såga ut kanten på den stora skivan innan målningen kan börja. Men misstänker att jag behöver sticksåg för att få till det snyggt.
 
 
Leas kusin Svante (3.5 år) är på besök några dagar. Så det är full fart. Imorgon ska vi till simhallen och igår va vi på Bill & Bulls Lekland.
 
 
Det är inte många bygghandlare som ställer upp med att såga till träbitar enligt kundens önskemål. Stort tack till Optimera Motala som gjorde det!
 
 

Bebismys

1 v gammal och såååå söt & liten. Leas lilla kusin:)
 
 
 
 

Snorisboris

är i karantän från ÖF tills hon blir frisk från sin förkylning. Idag blev det kaffe och bus i stadsparken.
 
 
 

livetipastell.blogg.se

Pyssel, Bak och DIY .. Allt i pastell såklart!

RSS 2.0