Gårdagens inköp...

 
Kommer någon ihåg min lilla rosa/lila garnsnutt som skulle bli en bebisfilt? Filten är nu iaf färdig och ligger och väntar i korgvaggan som jag köpte begagnad för 600kr igår (som hittat).
 
Filten är virkad av "mormorsränder". Garnåtgång för en generös bebisfilt: 2 nystan av Rustas acrylgarn Tradition (200gr/st). Nål nr 5.
 
 
 
 

Klänningen går i pastell...

 
... men livet i övrigt går i gråbrunt. Känns tungt att va trött å ha 2 barn man måste aktivera och hålla uppe humöret inför. Lätt att få dåligt samvete. Hankar mig fram och längtar tills makens semester börjar.

I helgen va det lillbrors bröllop. OJ, vad fint arrangerat och vilket vackert brudpar. Lyckat!

Efter 7.5 år så visar det sig att bruden är en riktig fena på att dansa :o Får blir respris på danskväll, Empan- Både jag och Tompa kan nog vara intresserade. Ska bara klämma ut bebis först. Men sen tar vi en weekend alla 4 till nått mysigt ställe och bara ÄR.
 
 
 

Snart sommar

Detta är den graviditet (av 3) som jag känt mig allra tröttast och haft minst tid över till pyssel och annat. Men nog händer det att jag hinner en del. Senaste just nu är fröknäckebak (recept från LifeZone) och fortsatt virkande på lilla bebisfilten. 2 månader kvar till BF. Har även lagt ner massor av tid på ett hemligt projekt som innefattar en hel del målning. Färgen är VIT men mer än så avslöjar jag inte just nu.
Nästa helg är det dags för lillebrors bröllop. Spricker snart av förväntan! Har lite lekuppgifter att lösa innan dess. Klänningen är uppsydd (tack mamma för hjälpen) och småsessornas outfit är inmatchad i färgkod.

 
 
 


livetipastell.blogg.se

Pyssel, Bak och DIY .. Allt i pastell såklart!

RSS 2.0