Och ni som undrar...

... här är anledningen till min pysseltorka. För när energin tar slut så övergår pyssellusten oftast till matlagning och sådant som slår 2 flugor i en smäll.
 
Mitten av sommaren väntar vi tillökning!
 
 
Haft det lite körigt i början med smärta och blödningar från detta och omkringliggande. Det va obeskrivligt skönt att få gå på UL och se att det växer som det ska där inne:) Hoppas på att resten av den farliga resan som foster kommer flyta på i samma takt. Tar ingetför givet! Men njuter av denna graviditet. Vem vet, kanske blir den sista?

Ansluter mig till...

... ärtskottsgänget. Ja, det va väldigt enkelt och gott. Gula torkade ärtor- ner på jord. På med 1cm jord ovanpå. Vattna mkt rikligt tills det slagit rot. Skörda högt upp så kan man få 2-3 skott av varje ärta. Mums tycker barnen dessutom, smakar nämligen som gröna söta ärtor:)
 
 
 

Välkommen 2016


Hummersoppa och vitlöksbröd
 
 
 
Dubbelmarinerad fläskfilé, baconinlindade grönsaker och en västerbottenostgratinerad potatisgratäng, till det rödvinssås och några simpla spenatblad.
 
 
Daimcheesecake med chokladglasyr i cocktailglas.
 
 
 
Josefin+ Emelie+ Maria= Fatastiskt god mat och vacker dukning. Tack alla grabbar som ger oss lovord ang maten och tar hand om barnen så vi får göra det vi tycker är roligast!
 
God mat, goda vänner och nyår hos oss kan jag önska inföll oftare!

livetipastell.blogg.se

Pyssel, Bak och DIY .. Allt i pastell såklart!

RSS 2.0