Pimp your barnvagn

Här är slutresultatet på barnvagnsmobilen med nappar. Gjorde även en vimpel som blev alldeles för lång och därmed till salu för 45kr inkl porto till den som vill ha. Längd 45cm och fästes med plastgrejor för duschdraperi:)
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Johanna

Hittade precis din blogg, va fina saker du gör!!:) bor du också i motala-trakterna!?

Svar: Jamen visst! Har du nån blogg man kan tjuvtitta på?
Livetipastell

2014-10-01 @ 15:05:56
Johanna

Nej tyvärr, kollar mest runt på andras bloggar. Har precis börjat pyssla med allt möjligt så kul med inspiration! Just nu gör ja olika napphållare o målar allt möjligt :P Har tänkt lära mig o virka länge, är nästa projekt på gång :)

Svar: Säg till så får du komma på en virklektion:) Aha- har du barn själv som napphållarna är till?
Livetipastell

2014-10-01 @ 21:14:11
Johanna

Absolut de skulle va jättekul o få en lektion, du gör ju så fina saker också,tänk om man kunde lära sig det! Vart bor du/ni någonstans? Nej har precis börjat med bakningen av eget barn,men tycker det är kul o ge bort till andras bebbar :) hur gammal är ditt barn?:) eller du kanske har flera föreesten!? :p

Svar: Har 2 barn- det ena rykande färskt- 3v. Bor vid luxorrondellen i lägenhet men på jakt efter bostadsrätt typ radhusaktigt. Börjar bli lite trångbodda 3rok. Var bor ni då?
Livetipastell

2014-10-02 @ 20:35:53
Johanna

Namen va kul!! Grattis till tvåan, mysigt o va föräldraledig :) ok ja såklart då kanske ni vill leta större, vi bor ute på råssnäs loftgångshusen nu men vi går också i tankarna att leta radhus eller liknande. Tycker det är svårt att hitta här i motala, mest fristående villor som kommer upp tycker jag. Har du fb eller så? Kanske vi kan pratas vidare där?

Svar: Åh där är ju fint att hyra annars! :) Japp är säkert en av fejans trognaste medlemmar:) Testa sök Maria Nordgren så är det jag med bilden på mig och bebben när jag pussar henne på huvudet.
Livetipastell

2014-10-02 @ 22:02:03


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

livetipastell.blogg.se

Pyssel, Bak och DIY .. Allt i pastell såklart!

RSS 2.0